Asiakastarinoita

Asiakkaitamme löytyy eri puolilta Suomea, ja he edustavat monenlaisia yrityksiä, aina yhden henkilön startupeista keskisuuriin yrityksiin. Olemme luoneet ammattimaiset kotisivut, jotka ovat auttaneet heitä kasvamaan ja menestymään. Asiakkaidemme tarinat ovat meille inspiraatiota, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme, jotta voimme tarjota entistäkin parempia ratkaisuja asiakkaillemme. 


ASIAKKAAMME KERTOVAT

Asiakastarinoita

Tässä viimeisimpiä töitämme.

Illustration

Pihvimies

Illustration

Päivitämme arvostelun tekstin pian.Tom LundgrenPihvimies / Youtube / Suomen suurin gillauskanavaPihvimies.fi

Illustration

Hohde-Kukka

Illustration


Alun perin meillä oli olemassa sivusto, mutta se oli jäänyt ajastaan jälkeen, ja sen päivittäminen oli tullut välttämättömäksi. Kun harkitsimme vaihtoehtoja, Fokus tuli vahvasti esille sopivana kumppanina tässä prosessissa. He eivät vain tarjonneet ammattitaitoista osaamistaan, vaan kuuntelivat tarkkaan tarpeitamme ja toiveitamme.
Lue lisää...

Sanna Anttila,Hohde Kivi T:mihohde-kukka.fi

Illustration

Oikea Asennuspalvelu Oy

Illustration

Koko verkkosivuprojektia Tuupanen kuvailee Oikea Asennuspalvelun kannaltaan helpoksi. Fokus saa erityistä kiitosta hyvästä asiakaspalvelustaan ja asenteestaan. – Tuupasen mukaan he panostivat erityisen hyvin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden tunnistamiseen.
– Fokus kartoitti todella hyvin sen, mikä on firmamme tavoite ja miten haluamme tehdä asioita. He ottivat nämä asiat hyvin huomioon ja erottuivat siten muista palveluntarjoajista. Muilla tuntui pääasia olevan vain saada se nettisivu nettiin, Tuupanen toteaa.
Lue lisää..

Ilari Tuupanen,Oikea Asennuspalvelu oyoikea-asennuspalvelu.fi

Illustration

TJ Teollisuus & Kunnossapito

Illustration

Fokuksen kanssa homma on toiminut hyvin. Itseäni oli työkiireiden takia vaikea tavoittaa, mutta Fokuksen puolelta oltiin aktiivisia, joten sivusto saatiin nopeasti ja sujuvasti tehtyä. Ulkoasu on sellainen kuten toivoin ja odotinkin. Myöskin asiakaspalvelu on toiminut hienosti. Suosittelen palvelua ehdottomasti muillekin.

Teemu Happonen,TJ Teollisuus & Kunnossapitotjteollisuuspalvelut.fi

Tutustu nyt myös meidän verkkokauppa ratkaisuun! Käy katsomassa! ➞

Mikäli heräsi kysyttävää, ole yhteydessä ja katsotaan verkkokaupparatkaisut kuntoo yrityksellesi, ota yhteyttä nyt!