Asiakastarinoita

Asiakkaitamme löytyy eri puolilta Suomea, ja he edustavat monenlaisia yrityksiä, aina yhden henkilön startupeista keskisuuriin yrityksiin. Olemme luoneet ammattimaiset kotisivut, jotka ovat auttaneet heitä kasvamaan ja menestymään. Asiakkaidemme tarinat ovat meille inspiraatiota, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme, jotta voimme tarjota entistäkin parempia ratkaisuja asiakkaillemme. Lue lisää!


Perusteellinen tarvekartoitus johtionnistuneeseen lopputulokseen

Oikea Asennuspalvelu on kiintokalusteasennuksiin erikoistunut yritys, joka toteuttaa erilaisia kalusteasennuksia ja keittiöremontteja kokonaisvaltaisesti niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Töitä tehdään laatu ja työnjälki edellä aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Uudet, Fokuksen rakentamat modernit verkkosivut toimivat yrityksen sähköisenä käyntikorttina ja tarjoavat referenssimateriaalia potentiaalisille asiakkaille.
Oikea Asennuspalvelun yrittäjä Ilari Tuupanen aloitti kalusteasennusten parissa työskentelyn noin kuusi vuotta sitten yksinyrittäjänä. Taitavalle tekijälle oli kysyntää ja liiketoiminta kasvoi nopeasti. Sen seuraksena Tuupanen päätti perustaa osakeyhtiön, Oikea Asennuspalvelu Oy:n. Tällä hetkellä yritys työllistää yhteensä neljä henkilöä.
– Keskitymme juuri kalusteasennuksiin. Toimimme pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella, mutta erityisesti isompien kohteiden osalta on käyty Inarissakin asti, Tuupanen kertoo.

Illustration

Fokus kartoitti tarpeet perusteellisesti
Yhteistyö Fokuksen kanssa sai alkunsa, kun Fokukselta soitettiin ja kartoitettiin mahdollista tarvetta verkkosivuille. Jo ennen Fokuksen ensimmäistä yhteydenottoa Tuupanen oli miettinyt, että heillä olisi hyvä olla verkossa jonkinlainen sähköinen käyntikortti.
– Meillä ei ollut mitään pakottavaa tarvetta sivujen rakentamiselle, mutta totesimme kuitenkin, että netissä olisi hyvä olla jonkinlainen käyntikortti, koska ihmiset hakevat sieltä niin paljon tietoa. Meille soitettiin Fokukselta ja parista muustakin paikasta ja tarjottiin nettisivuja. Fokus onnistui hyvin tarpeidemme kartoituksessa, henkilökemiat kohtasivat ja kun hintakin oli hyvä, niin päädyimme heihin, Tuupanen muistelee.
Prosessi lähti liikkeelle reippaasti heti ensimmäisessä puhelussa. Sen aikana ehdittiin jo kartoittaa keskeisimmät tarpeet. Seuraavaksi sovittiin erillinen aloituspalaveri, jossa kaikki toiveet ja tarpeet käytiin vielä tarkemmin läpi.
– Kävimme läpi toiveitamme, sopivaa värimaailmaa ja muuta. Sovimme, että he tekevät meille myös logon. Aloituspalaverin jälkeen he tekivät koevedoksen nettisivuista, jota sitten kommentoimme. Kävimme yhdessä läpi kehityskohteita, joita voisi parantaa. Sen jälkeen oli vielä pari puhelinpalaveria, Tuupanen kertoo.
– Hyvin nopealla aikataululla he kyllä saivat tehtyä sekä varsinaiset verkkosivut että toivomamme muutokset. Heiltä ymmärrettiin hyvin se, mitä olimme hakemassa, hän jatkaa
Sivuston tärkein tavoite on parantaa löydettävyyttä
Valmis verkkosivusto on ilmeeltään moderni, käytettävyydeltään sopivan simppeli ja hakukoneystävällisesti rakennettu kokonaisuus. Sivuston ylläpidosta vastaa Fokus. Oikea Asennuspalvelu pystyy kuitenkin itse päivittämään sivujen sisältöä aina halutessaan Fokuksen tarjoaman päivitystyökalun kautta. Sen avulla esimerkiksi valokuvien tai muiden ajankohtaisten tietojen lisääminen sivustolle on helppoa. Saman työkalun avulla voidaan käyttää myös hakukoneoptimointiin liittyviä ominaisuuksia.
– Verkkosivujen rakentamisen tärkein tavoite oli se, että ihmiset löytäisivät meidät. Meillä ei ole omaa markkinointia, vaan kaikki työt tulevat joko yhteistyöyrityksiltämme tai sellaisilta tahoilta, jotka ovat meistä jotakin kautta kuulleet. Halusimme saada tekemiämme töitä esille verkkoon, Tuupanen kertoo.
– Tämä on simppeli kokonaisuus. Sivustolta löytyvät palvelumme, kuvagalleria ja rekrytointiosio. Halusimme tuoda esiin myös rekrytoinnin osalta sen, että olemme hieman nuorekkaampi firma, Tuupanen lisää.
Varsinaisen sivuston suunnittelun ja rakentamisen lisäksi Fokus auttoi myös sivuston sisällön luomisessa. Esimerkiksi valmiit nettisivutekstit tulivat suoraan Fokukselta.
– Laitoimme heille ihan kylmästi ranskalaisilla viivoilla niitä aiheita, joita halusimme tekstien käsittelevän ja he kirjoittivat tekstit puhtaaksi sivuille, Tuupanen sanoo.
Kokonaisuutena helppo prosessi
Koko verkkosivuprojektia Tuupanen kuvailee Oikea Asennuspalvelun kannaltaan helpoksi. Fokus saa erityistä kiitosta hyvästä asiakaspalvelustaan ja asenteestaan – Tuupasen mukaan he panostivat erityisen hyvin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden tunnistamiseen.
– Fokus kartoitti todella hyvin sen, mikä on firmamme tavoite ja miten haluamme tehdä asioita. He ottivat nämä asiat hyvin huomioon ja erottuivat siten muista palveluntarjoajista. Muilla tuntui pääasia olevan vain saada se nettisivu nettiin, Tuupanen toteaa.
– Asiakaspalvelu oli tosi jees. En oikein keksi, miten heidän toimintaasa voisi kehittää. Tämä oli helppo prosessi meille. Joitakin kehityskohtia sivujen kanssa toki suunnitteluvaiheessa oli, mutta niistäkin kun vain suoraan sanottiin, niin he korjasivat ne nopeasti. Voisin ehdottomasti suositella heitä muillekin toimijoille, erityisesti pienyrityksille. Homma toimi meillä hyvin, Tuupanen kiteyttää.
Ilari Tuupanen,
Oikea Asennuspalvelu oy

oikea-asennuspalvelu.fi