Asiakastarinoita

Asiakkaitamme löytyy eri puolilta Suomea, ja he edustavat monenlaisia yrityksiä, aina yhden henkilön startupeista keskisuuriin yrityksiin. Olemme luoneet ammattimaiset kotisivut, jotka ovat auttaneet heitä kasvamaan ja menestymään. Asiakkaidemme tarinat ovat meille inspiraatiota, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme, jotta voimme tarjota entistäkin parempia ratkaisuja asiakkaillemme. 


Lopputulos ylitti asiakkaan odotukset

Alun perin meillä oli olemassa sivusto, mutta se oli jäänyt ajastaan jälkeen, ja sen päivittäminen oli tullut välttämättömäksi. Kun harkitsimme vaihtoehtoja, Fokus tuli vahvasti esille sopivana kumppanina tässä prosessissa. He eivät vain tarjonneet ammattitaitoista osaamistaan, vaan kuuntelivat tarkkaan tarpeitamme ja toiveitamme.
Yhteistyö Fokuksen kanssa oli saumatonta alusta loppuun. He eivät ainoastaan ottaneet huomioon aikataulumme kiireisyyden, vaan myös tarjosivat arvokkaita neuvoja siitä, miten sivustoa tulisi parhaiten kehittää ja toteuttaa. Heidän asiantuntemuksensa ja ehdotuksensa olivat arvokkaita, ja he osasivat selittää monimutkaisiakin teknisiä asioita selkeästi ja ymmärrettävästi.
Lopputulos oli enemmän kuin odotimme. Uudistettu sivusto on äärimmäisen selkeä ja moderni, mikä toi meidän yritykselle raikkaamman ilmeen verkossa. Tärkeimpänä asiana on, että sivuston päivittäminen on nykyään huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siihen, miten Fokus ymmärsi tarpeemme ja loi meille juuri sellaisen sivuston kuin toivoimme.
Sanna Anttila,Hohde Kivi T:mihohde-kukka.fi

Illustration