Fokus 2.0 palvelu on julkaistu

Fokus 2.0 palvelu on julkaistu

Pitkän kehitystyön tuloksena, olemme iloisia saadessamme julkaista uuden järjestelmän asiakkaillemme. Uutta järjestelmää on suunniteltu pitkän aikaa ja koko Fokuksen henkilökunta on odottanut innoissaan järjestelmän lanseerausta. Olemme nimenneet järjestelmän yksinkertaisesti Fokus 2.0 järjestelmäksi.

Uudessa järjestelmässä on paljon uusia ominaisuuksia asiakkaillemme. Ensinnäkin asiakkaamme saavat nyt tyylikkäät kotisivut heidän omalle yritykselle. Lisäksi palvelussa on täysin uusi sisällönhallintajärjestelmä, joka hyödyntää viimeisintä teknologiaa. Myöskin olemme kehittäneet asiakkaiden sivujen google löydettävyyttä paremmaksi ja asiakkaat pääsevät niitä nyt myös itse muokkaamaan. Olemme myös uudistaneet kuva-albumi toiminnon täysin uudelleen. Myöskin sivustot toimivat täydellisesti mobiilissa. Viimeisimpänä haluamme mainita erittäin hyödyllisestä ominaisuudesta, nimittäin jatkossa kun yritystoiminta kasvaa, 2.0 asiakkaat pääsevät jatkossa laajentamaan sivustoa ilmaiseksi. Palvelussa on paljon muitakin uudistuksia, joista voi kysyä asiakaspalvelustamme. 

Vanhoille asiakkaillemme tarjoamme rajoitetun ajan mahdollisuuden päivittää sivunsa edullisesti 2.0 palveluun. Lisätietoja saa asiakaspalvelusta.